Zittend ziekenvervoer

Bent u op zoek naar een Expert-vervoerder in het zittend ziekenvervoer gecertificeerd TX|Keur? Al 25 jaar zijn wij uw zorgverlener in het personenvervoer in de regio Harderwijk en omstreken. Wij rijden uw zittend ziekenvervoer naar alle bestemmingen waarvan u de goedkeuring krijgt bij uw zorgverzekering. Indien u de goedkeuring heeft kunt u gelijk contact met ons opnemen, wij verzorgen dan graag uw vervoer. Heeft u een restitutiepolis? Dan kunt u altijd voor ons bedrijf kiezen, ongeacht uw zorgverzekering. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan het ziekenvervoer worden de meeste ritten niet gecombineerd gereden en bij lange ritten wacht de chauffeur bij uw bestemming. Daarnaast wordt uw ziekenvervoer verzorgt door maximaal 2 chauffeurs.

Wij rijden zittend ziekenvervoer voor o.a. Aevitae en National Academic, CZ, OHRA, Nationale Nederlanden, VGZ, Univé, IZA, IZZ en ONVZ in de provincies Gelderland en Flevoland. Houwen personenvervoer is al sinds 2004 gecertificeerd TX|Keur, het keurmerk in personenvervoer voor betrouwbaar, veilig, vakkundig en klantgericht ziekenvervoer en dus volledige vergoeding van uw ziekenvervoer bij uw zorgverzekering.

Voor reserveringen en vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale op het telefoonnummer: (0341) 430 800 of via ons contactformulier.