Kwaliteit

Op onze centrale worden dagelijks alle ritopdrachten aangenomen en verwerkt door onze speciaal daarvoor opgeleide centralisten. Personenvervoer verzorgen wij in de provincies Gelderland en Flevoland. Door jarenlange ervaring in dit werkgebied beschikken onze medewerkers, zowel chauffeurs als centralisten, over een goede kennis van zaken omtrent alle facetten die nodig zijn om het personenvervoer op de juiste plaats en de juiste tijd te verzorgen.

Het centrale meldpunt van Houwen Personenvervoer ligt op het industrieterien Lorentz in Harderwijk. Als u ons belt krijgt u één van onze centralisten aan de telefoon, zonder dat u moet wachten of een keuzemenu moet beantwoorden. Vervolgens kunt u uw ritaanvraag doen of uw vraag stellen zodat u met de juiste persoon kan worden doorverbonden. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat wij u een optimale service kunnen bieden en uw zorg voor personenvervoer uit handen nemen. Efficiëntie, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste pijlers om personenvervoer op de juiste plaats te plannen en te verzorgen. Alle gekregen informatie wordt verwerkt en zodoende kunnen wij het totale proces eventueel waar nodig aanpassen en efficiënter maken.

Keurmerk

Houwen Personenvervoer is in het bezit van het kwaliteitscertificaat TX-Keur. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de normen die hiervoor zijn opgesteld op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Ons bedrijf biedt hierdoor extra garanties aan haar passagiers. Een met TX-Keur erkend bedrijf investeert voortdurend in de kwaliteit van haar personeel en materiaal. Klantgerichtheid en zorg voor optimale dienstverlening staan voorop. Van zowel de ondernemer als van de werknemers mag een continue inzet en betrokkenheid worden verwacht.
 

Grote sprongen voorwaarts

Houwen Personenvervoer heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Sterker nog, het is de drijfveer die heeft geleid tot overtuigende overwinningen in de markt van personenvervoer. En diezelfde drijfveer heeft er ook voor gezorgd dat onze klanten meer tevreden zijn over onze dienstverlening. Laten zien dat inspiratie te putten is uit ogenschijnlijk eenvoudige en alledaagse dingen. Uit mensen met een droom. En dat innovatie veelal voortvloeit uit de praktijk. Dat inlevingsvermogen een belangrijke rol speelt in de uitvoering van personenvervoer en een rode draad is in de geschiedenis van Houwen Personenvervoer.