VIP-vervoer

Indien u niet over eigen vervoer beschikt bieden wij u de mogelijkheid om uw directievervoer te verzorgen met een auto van ons wagenpark. Wij bedenken oplossingen voor elke mobiliteitsvraag, dus ook die van u. Wij garanderen u dan ook een uitstekende service op het gebied van directievervoer. Comfort, veiligheid, discretie en persoonlijke aandacht zijn hierbij de belangrijkste facetten waarbij uw reistijd werktijd wordt. Wij verzorgen het vervoer voor topmanagers voor wie alleen topkwaliteit goed genoeg is. Uw chauffeur treft voor aanvang van de chauffeursdienst de nodige voorbereidingen om uw dag zo punctueel mogelijk te laten verlopen Eventueel kunnen wij een vervoersplan op maat voor u samenstellen.

De steekwoorden voor deze vorm van vervoer zijn dan ook:
- veilig
- vlot
- en comfortabel

U kunt bij onze chauffeurs rekenen op:
- verkeersveiligheid
- topografische kennis
- beroepshouding
- en persoonlijke veiligheid

Ons bedrijf is goed verzekerd voor schade en bovendien handelen wij voor u de onstane schade af zodat u daar geen ongemak van ondervind.
Alle chauffeurs hebben voor aanvang van het dienstverband een geheimhoudingverklaring getekend.

Chauffeurs die vervoer verrichten als privé-chauffeur of als directiechauffeur hebben de volgende cursussen met succes afgerond:
- Training sociale vaardigheden
- EHBO diploma
- Veiligheidstrainingen
- Vakdiploma Directiechauffeur SRO D1
- Vakdiploma Directiechauffeur SRO D2


Meer weten over de mogelijkheid van een VIP-Vervoer voor uw bedrijf? Wij staan u graag te woord op het telefoonnummer: 0341 – 430 800